Predstavljena nova komunikacijska platforma Jane - jana

2018.

Predstavljena nova komunikacijska platforma Jane

Pod sloganom „Duboko iznad svih“, u samom srcu netaknute prirode svetojanskog kraja, u petak 18. svibnja predstavljen je novi vizualni identitet i nova komunikacijska strategija prirodne mineralne vode Jana.

Novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete Janinih bočica u skladu je s filozofijom branda i činjenicom da pred potrošače JANA voda dolazi iz netaknutog izvora, u svojoj iskonskoj čistoći. Kako bi sudionici dobili bolji dojam o položaju samog izvora i ljepotama svetojanskog kraja, organiziran je put u Goricu svetojansku i posjet Šumskom dvoru, gdje je u želji da doživljaj prirodnog okruženja iz kojeg potječe Jana bude potpun zasvirala i violončelistica Ana Rucner.

Novim dizajnom i komunikacijskim sloganom – Duboko iznad svih – Jana podsjeća na razloge zbog kojih je jedinstvena voda na tržištu. Duboki i zaštićeni izvor jedinstven je i u svjetskim okvirima, i ključ je Janine čistoće. Prozračna i elegantna etiketa stavlja fokus na kristalno čistu Janu – našu najpoznatiju negaziranu prirodnu mineralnu vodu i prirodno okruženje iz kojeg ona dolazi, dok poruke na bočicama i dalje pričaju njezinu izvornu priču.

Janina iznimna čistoća i sastav dolaze netaknuti, u svojem najboljem izdanju direktnog punjenja na izvoru te je prvi susret Jane s vanjskim svijetom upravo onaj trenutak kad se otvori boca.