Jana otvorila prijavu za donacije - jana

Jana otvorila prijavu za donacije

U sklopu kampanje “Voda s porukom”, Jana je odlučila pokrenuti i prijavu projekata na web stranici www.vodasporukom.com. Svrha prijave je odabir onih projekata kojima bi se omogućilo financiranje u vidu donacije, a čija će konačna realizacija ovisiti o aktivnostima na web stranici.

Humanitarno djelovanje, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine, mladi, obrazovanje i znanost, društvene inovacije, ekologija, sport i umjetnost kategorije su u kojima se mogu prijaviti projekti. Prijava je otvorena od 17.01.2014. do 17.02.2014., a svoje projekte moći će prijaviti sve neprofitne organizacije koje će nakon inicijalnog odabira žirija imati priliku svoja dobra djela realizirati i time nastaviti viziju Jane: dobro se dobrim vraća.

Odabrani projekti bit će predstavljeni na web stranici www.vodasporukom.com. Članovi žirija su bivša miss Hrvatske Anica Kovač, pjevačica Lana Jurčević, književnik i televizijski voditelj Bruno Šimleša, izvršna direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent i direktorica marketinga Jamnice Jasna Mikačić.

“U našem svijetu potrebno je više svjetlosti. Trebamo više ljudi koji nadahnjuju. Ostavite i vi danas svoj trag, odaberite prema kojem cilju ćete krenuti, kakav ćete doprinos dati na poslu, kod kuće, u društvu i životu općenito. Nije li utjecaj na ovaj svijet putem pomaganja i pozitivnog utjecaja na druge, jedan od osnovnih razloga postojanja”, izjavila je izvršna direktorica marketinga koncerna Agrokor i članica žirija Iva Balent.

Prošlu 2013. godinu, kampanja Jana “voda s porukom” ispunila je dobrim djelima i inspirativnim misijama koje su razveselile srca mnogih kojima je to bilo najpotrebnije. Zato prijavite svoje projekte na www.vodasporukom.com, nastavite našu uspješnu priču, pokažite da imate veliko srce i pomognite onima kojima je svako dobro djelo novi korak ka sretnijem i ljepšem životu.

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori