Jana na svjetskom natjecanju Monde Selection okrunjena zlatom - jana

Jana na svjetskom natjecanju Monde Selection okrunjena zlatom

Jana mineralna negazirana voda, prva je hrvatska mineralna voda koja je na prestižnom međunarodnom natjecanju Monde Selection osvojila zlatnu medalju (Gold Quality Award) za kvalitetu proizvoda.

Rezultati natjecanja službeno su objavljeni na godišnjoj dodjeli nagrada početkom lipnja u Rimu, gdje je za visoku kvalitetu proizvoda nagrađeno 973 kompanija, među kojima i Jamnica plus d.o.o. za Jana prirodnu mineralnu negaziranu vodu.

Monde Selection je prestižno natjecanje za kvalitetu u svijetu i njegova tradicija datira još iz 1961. godine. Proizvodi se procjenjuju prema najvišim međunarodnim standardima, a ocjenjuje ih neovisni stručni žiri koji se sastoji od 70 nepristranih međunarodnih stručnjaka – Michelinovi kuhari, svjetski poznati enolozi, sveučilišni profesori i nutricionisti.

Važno je naglasiti da stručnjaci u Monde Selection natjecanju ne ocjenjuju samo okus, miris, vizualni aspekt te ostale klasične kriterije, nego u obzir uzimaju i informacije koje su dane potrošačima, korištene sastojke, inovacije, pakiranje i vjerodostojnost reklamnih tvrdnji. Iz svega navedenoga da se zaključiti da potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete. Upravo zato nagrada ima još veću težinu i vrijednost jer je konkurenciju zlatom okrunjenoj Jani činilo čak 516 proizvoda u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“.

Osvajanjem ove nagrade, Jana mineralna negazirana voda dobila je još jedno međunarodno priznanje za svoju vrhunsku kvalitetu.

Saznajte više

Cookie policy

Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).

Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe. Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke kolačića Prihvati i zatvori Prihvati i zatvori