Jana na svjetskom natjecanju Monde Selection okrunjena zlatom - jana

Jana na svjetskom natjecanju Monde Selection okrunjena zlatom

Jana mineralna negazirana voda, prva je hrvatska mineralna voda koja je na prestižnom međunarodnom natjecanju Monde Selection osvojila zlatnu medalju (Gold Quality Award) za kvalitetu proizvoda.

Rezultati natjecanja službeno su objavljeni na godišnjoj dodjeli nagrada početkom lipnja u Rimu, gdje je za visoku kvalitetu proizvoda nagrađeno 973 kompanija, među kojima i Jamnica plus d.o.o. za Jana prirodnu mineralnu negaziranu vodu.

Monde Selection je prestižno natjecanje za kvalitetu u svijetu i njegova tradicija datira još iz 1961. godine. Proizvodi se procjenjuju prema najvišim međunarodnim standardima, a ocjenjuje ih neovisni stručni žiri koji se sastoji od 70 nepristranih međunarodnih stručnjaka – Michelinovi kuhari, svjetski poznati enolozi, sveučilišni profesori i nutricionisti.

Važno je naglasiti da stručnjaci u Monde Selection natjecanju ne ocjenjuju samo okus, miris, vizualni aspekt te ostale klasične kriterije, nego u obzir uzimaju i informacije koje su dane potrošačima, korištene sastojke, inovacije, pakiranje i vjerodostojnost reklamnih tvrdnji. Iz svega navedenoga da se zaključiti da potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete. Upravo zato nagrada ima još veću težinu i vrijednost jer je konkurenciju zlatom okrunjenoj Jani činilo čak 516 proizvoda u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“.

Osvajanjem ove nagrade, Jana mineralna negazirana voda dobila je još jedno međunarodno priznanje za svoju vrhunsku kvalitetu.

Saznajte više