Kreni
scroll

Jana proizvodi

Izvor života

Prirodna mineralna voda – Jana, Jana sa ukusom voća i Jana ledeni čajevi deo su bogatog asortimana.

PRIRODNA MINERALNA VODA

Idealna u svakoj prilici

Zahvaljujući izuzetnom mineralnom sastavu, u kome se posebno ističe odnos kalcijuma i magnezijuma, Jana ima prepoznatljiv svilenkast ukus, koji je čini nežnom i elegantnom. Idealan mineralni sastav, jedinstven ukus i izuzetna čistoća pozicionirali su Janu kao vrhunski prirodni proizvod. Jana se preporučuje trudnicama i deci jer je nije potrebno prokuvavati .

Svi proizvodi

Voda sa ukusom voća

Tako je lako

Jagoda-guava, limun-limeta, borovnica-brusnica i menta-limeta čine savršene kombinacije prirodne mineralne Jana voda i pažljivo odabranih prirodnih aroma sa ukusom voća. Jana vode sa ukusom voća idealno su osveženje jer pružaju preko potrebnu hidrataciju uz neodoljive kombinacije ukusa, a sa minimalno kalorija. 

Svi proizvodi

LEDENI ČAJ

Osveženje kome ne možete odoleti

Ledeni čaj izuzetno je popularno piće , čija je osnovna funkcija pružanje osveženja uz istovremeno uživanje u slatkasto-voćnim ukusima. Proizveden na bazi Jana vode i uz dodatak biljnih ekstrakata, prirodnih aroma i voćnog soka, Jana Ice Tea ne sadrži veštačke boje ni veštačke zaslađivače. Postoje tri ukusa: breskva, limun i šumsko voće-brusnica. Pored klasičnog ledenog čaja koji se konzumira rashlađen i na taj način pruža vrhunsko osveženje, tu je i inovativna kategorija ledenih čajeva Hot or Cold u koju spadaju napici koji se mogu piti zagrejani ili rashlađeni. 

Svi proizvodi
Saznaj kako Jana pomaže u očuvanju tvog zdravlja U priči O TEBI Želim da znam
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Close