Press centar

Novosti i informacije

Jana ima novu, limitiranu ediciju - Srećne misli

Da su srećne misli najbolja vodilja i najlepša inspiracija kroz život potvrđuje i nova edicija Jana vode sa porukom srećnih misli. Nakon edicija koje su slavile ljubav, zahvalnost i dobrotu prema najbližima Jana voda sa porukom donosi srećne misli kojima takođe inspiriše i podstiče na pozitivne promene.

Poruke sreće pronaći će sve one koji sreću žele da nađu. Uz glavnu poruku edicije: „Sreća je ono što osećaš, a ne ono što imaš“ svako ima priliku da zastane i razmisli šta je za njega sreća i u kojim je trenucima bio istinski najsrećniji. Mnogi će se uz osmeh prisetiti posebnih događaja u svojim životima, ali i svojih najbližih sa kojima dele te trenutke.
Istina je kako sreću ponekad ne vidimo na prvi pogled, ali to ne znači da nije tu. Dovoljno je verovati u nju i uz srećne misli lako ćete je naći, jer život nas uvek iznova iznenađuje.

I novi vizuelni identitet Jana flašica, čiji već prepoznatljivi dizajn krase listovi deteline, donosi i one sa četiri lista, zato možda baš vi naiđete na srećnu detelinu na flašici Jane. Uz novi hashtag #happythoughts i ključnu poruku „Sreća je ono što osećaš, a ne ono što imaš“ nova edicija Jana vode sa porukom je istinski posebna i sigurno će osvojiti brojna srca.

Povratak na press centarNovosti i informacije Back Druži se s Janom
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube