Kreni
scroll

Izvor života Ti i Jana

Pokreće nas voda

Sva živa bića na Zemlji sastoje se od vode. Voda održava naša tela zdravim i čistim, ali isto tako čuva naš um. Voda je naš glavni zaštitnik koji brine o našem telu.

Zato Jana brine o tvom telu
  • Hidratacija
  • Detox
  • Balans

HIDRATACIJA

Cele godine tvoja koža je izložena uticajima prirode

Ako imate suvu kožu koju stalno morate da mažete hidratantnim kremama, možda ne pijete dovoljno tečnosti. Naše telo se sastoji od 60 posto vode, a unutršnja hidratacija organizma, čija je posledica zdrava  koža, postiže se dovoljnim unosom iskonski čiste vode izbalansiranog mineralnog sastava.

Više

DETOX

Najbolji saveznik u procesu detoksikacije

Stres i nepravilna ishrana opterećuju organizam, što može prouzrokovati slabljenje imuniteta. Zato organizam očistite od štetnih materija i više puta godišnje. Zbog svojih svojstava, iskonski čista voda Jana izbalansiranog mineralnog sastava savršeno se uklapa u plan detoksikacije, pomaže u čišćenju organizma i osigurava preko potrebnu hidrataciju.

Više

BALANS

Balans uma i tela

Ako ste često umorni, možda vašem organizmu nedostaje voda. Ona prenosi hranjive materije do ćelija u našem telu, pa utiče i na fizičke i na mentalne sposobnosti. Važno je da  vodite računa i o kvalitetu i o količini vode koju unosite u svoje telo.

Više

1. TROMESEČJE

Važnost unosa tečnosti u trudnoći

Poznato je da unos tečnosti na mnogo načina utiče na stanje organizma. Unos dovoljne količine tečnosti posebno je važan u trudnoći, i za majku i za dete. Osim što voda pomaže u regulaciji različitih fizičkih promena u organizmu, ona može ublažiti mnoge tegobe u trudnoći.

Više

2. TROMESEČJE

Povećana potreba za vodom?

U vreme trudnoće unos vode je posebno važan, jer su potrebe za vodom povećane. Preporučeni unos tečnosti za odraslu ženu iznosi dva litra, a u vreme trudnoće on je povećan za 3 dl.

Više

3. TROMESEČJE

Dojenje je važno životno razdoblje svake majke

U vreme dojenja unos vode naročito je važan jer potstiče stvaranje mleka. Osnova majčinog mleka je voda, stoga su i potrebe za njenim unosom veće. Potrebe se dodatno povećavaju pri povećanom znojenju ili zbog povišene telesne temperature.

Više
0m

JANA JUNIOR

Zdrave navike stiču se od malih nogu

Za svakog roditelja je bitno da svoje dete nauči zdravim navikama jer se one stiču od malih nogu i ostaju za ceo život. Jedna od važnijih roditeljskih dužnosti je da nauče decu ispravnim prehrambenim navikama. Istraživanja povezana s prehrambenim navikama sve su češća jer naučnici žele da spreče sve češću pojavu gojaznosti kod dece.

Više
Saznaj dobro čuvanu tajnu U priči O JANI Želim da znam
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Close