Kreni
scroll

Jana proizvodi

Izvor života

Prirodna mineralna voda – Jana, Jana s okusom voća i Jana ledeni čajevi dio su bogatog asortimana.

PRIRODNA MINERALNA VODA

Idealna u svakoj prilici

Zahvaljujući iznimnom mineralnom sastavu, u kojem se posebno ističe omjer kalcija i magnezija, Jana ima prepoznatljiv svilenkast okus, koji je čini nježnom i elegantnom. Idealan mineralni sastav, jedinstven okus i iznimna čistoća pozicionirali su Janu kao vrhunski prirodni proizvod. Jana se preporučuje trudnicama i djeci jer ju nije potrebno prokuhavati.

Svi proizvodi

Voda s okusom voća

Tako je lako

Jagoda-guava, limun-limeta, borovnica-brusnica, grožđe-mirabel i menta limeta čine savršene kombinacije prirodne mineralne vode Jana i  pažljivo odabrani prirodnih aroma s okusom voća. Jana vode s okusom voća idealno su osvježenje jer pružaju prijeko potrebnu hidraciju uz neodoljive kombinacije okusa, a s minimalno kalorija.

Svi proizvodi

LEDENI ČAJ

Osvježenje kojem ne možete odoljeti

Ledeni čaj iznimno je popularno piće čija je osnovna funkcija pružanje osvježenja uz istovremeno uživanje u slatkasto-voćnim okusima. Proizveden na bazi vode Jane te uz dodatak biljnih ekstrakata, prirodnih aroma i voćnog soka, Jana Ice Tea ne sadržava umjetna bojila ni umjetna sladila. Dolazi u tri okusa: breskva, limun i šumsko voće-brusnica. Pored klasičnoga ledenog čaja koji se konzumira rashlađen i na taj način pruža vrhunsko osvježenje, tu je i inovativna kategorija ledenih čajeva Hot or Cold u koju spadaju napitci koji se mogu piti zagrijani ili rashlađeni.

Svi proizvodi
Saznaj kako Jana pomaže u očuvanju tvojeg zdravlja U priči O TEBI Želim znati
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Close